İngilizce Dilini Etkili ve Keyifli Öğrenmek

27-02-2020 / Elvent YILDIRAN

       Yurt dışı seyahat fırsatı olanlar için ingilizce dilini öğrenmek oldukça keyifli ve öğrenmeye gerçekten istekli olanlar için oldukça heyecanlı olacaktır. Ayrıca sürekli yurt dışına çıkanlar yabancı dil öğrenmenin artı avantajlarından daha fazla yararlanmaktadırlar. Fakat günümüzde dil öğrenmek isteyen herkesin yurt dışı seyahat imkânı olmamaktadır. Bu nedenle dil öğrenmeyi kolaylaştıracak ve eğlenceli hale getirecek teknikler değer kazanmaktadır. Her ne olursa olsun; “Bir şeyi severek öğrenmek/yapmak başarı basamaklarını birer birer atlamak demektir.” Seçilenler Akademi olarak, sizlere ingilizce dilini öğrenmeyi keyifli ve etkili bir hale getirebilecek yöntemlerin bazılarını listeledik. 

 

 

1. İlgi Alanlarınızı Birleştirin

 

ingilizce dilini keyifli öğrenmek

Günümüzde teknolojik bilgi, bilimsel bilgi ve birçok bilgi türüne ulaşmak İngilizce ile mümkündür. Günümüzde baktığımızda en çok kullanılan teknolojik araçlardan ilki akıllı telefonlar, ikinci bilgisayarlardır. Telefon veya bilgisayarınızda bazı problemler söz konusu olduğunda, en iyi kaynak arayışlarını genelde yabancı siteler üzerinden yaparız. Teknolojinin hızla geliştiği 2020 ve sonrası için ingilizce dilini öğrenmek büyük önem taşımaktadır. İlgi alanlarınızı belirleyip, bunlarla ilgili gelişmeleri İngilizce olarak takip etmeniz halinde keyifli bir şekilde dil öğrenmeye devam edecek ve süreklilik sağlayacaksınız.

 

 

2. Akıllı Telefonlarınızdan Faydalanın

 

Akıllı Telefonlarınızdan Faydalanın

 

Günümüzde ingilizce dilini öğrenmenin önemi herkes tarafından kabul edilmiştir. Bu yüzden ingilizce dil öğrenimi ile ilgili her fırsat değerlendirilmektedir. Sizler de elinizin altında bulunan akıllı telefonlardan faydalanmalısınız. Sadece ingilizce için söylemiyoruz, tüm diller için geçerli... Dil öğrenmek için birçok uygulama geliştirilmiştir. Dinleme, konuşma, görüntülü konuşma, sesli konuşma gibi uygulamaları edinerek dil eğitiminize dâhil edebilirsiniz. Ayrıca Seçilenler E-Learning sistemine dâhil olarak kolay bir şekilde İngilizce Dilini Etkili ve Keyifli Öğrenme yöntemlerinden faydalanabilirsiniz.

 

3. Hafıza Tekniklerini Kullanın !

 

Hafıza Teknikleri ile ingilizce

Dil öğreniminde başarı oranının en yüksek olduğu tekniklerden birisi de hafıza tekniğidir. Dil öğrenimi için yüksek başarılar elde edilen bu teknik ile kelimeleri görseller ve sesli metinler ile hafızanıza kazımanız sağlanmaktadır. Bu teknik ile öğrenilen bilgiler, beyinde çok daha kolay çağrılmaktadır. Seçilenler eğitim programında hazırlanan 6 aşamalı hafıza tekniği ile haftalar içerisinde yabancı dil konuşmak mümkün olacaktır. 6 aşamalı hafıza tekniği ile dil öğrenimi keyifli ve akıcı bir şekilde sağlanmaktadır. Üstelik başarı garantisi verilmektedir. 

Ayrıca ingilizce dilini hızlı bir şekilde öğrenmek ve daha fazla içeriğe ulaşmak isterseniz Hafıza Teknikleri ile ingilizce Öğren adlı makalemizi okumayı unutmayın.

 

4. Öğrenmek İstediğiniz Dil İle Düşünmeye Çalışın

 

Keyifle İngilizce Öğren

 

 

Aktif dil öğrenme sürecinden, en etkili yöntemlerden birside öğrenmek istediğiniz dil ile düşünmeye cümleleri kurmaya çalışmaktır. Aklınızdan geçen cümleleri İngilizce olarak tekrar etmeniz, sürekli olarak dil gelişimini devam ettirecektir. Yetersiz kaldığınız, kuramadığınız cümlelerde ise hemen bir kaynaktan faydalanarak o eksiğini kapatmanız kısa sürede başarı getirecektir.

Ayrıca İnternetten İngilizce Öğrenmek adlı içeriğimizi de okumanızı tavsiye ederiz...

 

 

Seçilenler E-Learning Eğitim Programı 

 

 

 

Seçilenler E-Learning Marka Logosu

Seçilenler E-learning eğitim programında dil öğrenmenin ihtiyaçları belirlenmiş olup, bu ihtiyaçları karşılayacak bir eğitim serisi hazırlanmıştır. Dil öğrenmek için en etkili tekniklerden faydalanılmakta ve %100 başarı sağlanmaktadır. Sizler de şimdi eğitim programını ücretsiz olarak deneyebilir ve test edebilirsiniz. Ayrıca e-learning üzerinden verilen dil eğitimi, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika ile tamamlanmaktadır. Kurs sonunda MEB onaylı sertifikanızı alabilirsiniz. 

Ücretsiz Kayıt olmak için Seçilenler E-Learning Ücretsiz Kayıt linkimize tıklamanız yeterli olacaktır.